Acorn Falls Cottage – Highlands, NC


Det är inte ofta jag får möjlighet att dela ett bergshus fyllt med turkos! Acorn Falls Cottage är ett nyrenoverat 1900-tals historiskt fritidshus beläget i skogen, men ändå nära centrum av Highlands, North Carolina. Den designades av Missy Woolf (talangen bakom The Salty Mermaid Cottage, ett av mina favorithem på Tybee Island!), Fantastiskt lokalt konstverk och roliga färgglada tyger … för att inte tala om massor av turkos att gå runt! Och dessa fotografier av Sarah Ingram fånga allt så vackert!

Åh, jag skulle gärna njuta av mitt morgonkaffe på den här verandan! Älskar verandaens gunga från Ballard Design. Veranda rockers från Grandin Road nedan är också bra! (Jag kommer att ta med många fler källor längst ner i inlägget.)

Älskar detta skräddarsydda tecken AR-workshop!

Dörren målad Benjamin Moores Dark Harbor CSP-720 är en smak av vad som kommer …

Min favorit sak i vardagsrummet är konstverket av konstnären i Atlanta Lindsey P. Emery. Egentligen är allt konstverk i hela huset fantastiskt. Varje bit beställdes endast för Acorn Falls Cottage! Så mycket talang!

Inga typiska vita skåp här, dessa skönheter är också målade Benjamin Moores Dark Harbor CSP-720.

Den skräddarsydda återställda träön byggdes av Rhett Smith från RS anpassade möbler. Hängen från Hinkley Lighting är också fantastiskt!

Några rustika detaljer och ett annat fantastiskt konstverk av ladugården Lindsey P. Emery.

Det stora sovrummet kan vara min favoritplats i stugan. Så mycket att sikla över … sängkläderna, ljuskronan, konstverket – särskilt den otroliga målningen av Savannah-baserade konstnärer. Bellamy Murphy!

Jag älskar också den här färgglada målningen av Elaine Burge.

Den vackra turkoskronan från Ballard Designs är en sådan showstopper!

Vacker landskapsmålning av Fred Cox Fine Art.

Vem kommer inte att vara gäst i detta mysiga sovrum? Kudden är täckt av Madcap Cottage Windsor Park lägger till en touch av whimsy till sängen.

En annan fantastisk bit av Elaine Burge. Älskar de färgerna!

Det andra gästsovrummet har de sötaste sängarna från Ballard Designs. Lägg märke till de snidade fågeldetaljerna!

De böljande kullarna på kudde para perfekt med konstverk av Fred Cox.

Gästbadrummet är fyllt med charm. Det finns något med gamla dörrhandtag som får mig varje gång.

konstnär Lindsey P. Emery skapade både björnkonst och barnkonst bara för denna stuga.

Utsidan av Acorn Falls Cottage är magisk! Koppla av på en av hängmattorna från Serena & Lily Att ha en bra bok skulle vara det perfekta sättet att tillbringa en eftermiddag.

Och ingenting slår ett brasa på en sval natt!

För att läsa mer om Acorn Falls Cottage och lär dig allt om att hyra det, gå hit Nästa. Deras Instagram ha ännu mer ögongodis!

STORT tack till Missy för att hon delade sina källor med mig! Jag vill lista mer nedan, men om det finns något annat du är nyfiken på, fråga bara.

Hon kommer också att erbjuda mina läsare 10% rabatt på en vistelse 2019 – skriv bara 404-805-5474 för mer information.

PS Hörde du Highlands, North Carolina utnämndes nyligen av USA Today till 10 bästa? Bästa lilla staden för shopping och Bästa liten stad kultur scen! Jag vill gå!!

Källor

Få utseendet

Älskar turkos? Besök min shoppingblogg Alla turkos… uppdateras flera gånger under dagen! kolla upp Dekor efter färg för ännu mer färgtema shopping!

Källa

Lämna en kommentar