Chatterbox – Harbour Island, Bahamas


Först och främst är jag så ledsen att jag har varit MIA på bloggen så länge! Om du följer mig vidare Instagram, du vet nu varför … jag är gravid med # 3! Vår nya babyflicka kommer den 3 december, och vi är alla så glada … speciellt Wesley och Mirabel! Den första trimestern var grov, därav min frånvaro här och på sociala medier. Men saker känns äntligen att de vänder! Jag är glad att vara tillbaka på bloggen, men jag kommer att erkänna att inlägg förmodligen inte kommer att vara vanliga härifrån. Det är inte lätt att jonglera med två små plus en på vägen!

Jag har varit snäll nog att dela denna helt underbara strandstuga med dig! Chatterbox, en Harbor Island, Bahamas klassisk kolonial designad av New York-baserad Trish Becker, presenterades förra sommaren i Coastal Living– Fotograferad av Annie Schlechter och stylad av Liz Strong. Beläget i hjärtat av Dunmore Town byggdes lodgen i slutet av 1800-talet och förkroppsligar den gammaldags bahamiska charmen. Designern arbetade med från Guardia Victoria Architects & Urbanists, Inc. och Owen Higgs Construction för att återställa det historiska hemmet till sin ursprungliga prakt och fylla huset med färger, mönster och texturer perfekt för en karibisk semester!


Färgpalett är helt enkelt drömmande! Fasaden är målad Pulveriserade kronblad medan fönsterluckor är målade Minerva, båda Pittsburgh Paints.


Kakelinsatsen på verandan, en reproduktion av originalet, är en så unik detalj. ÄLSKAR svängen också!


Jag älskar hur China Seas Aga Omvänd uppdaterar soffans utseende.


Jag behöver de fantastiska hängstolarna (i Cooled Blue-finish) från Rött ägg!


Bänken är täckt Quadrilles Kazak tyg gör matsalen helt!


Det stora sovrummet är total perfektion. Kärlek Suzanne Kasler för Ballard Designs huvudgavel täckt av China Seas New Batik.


Så mycket charm i detta enkla vita rum.


Älska den luftiga holländska dörren som leder ut till en turkos takterrass.


Du kan se 360-graders utsikt över ön och havet från änkan resa!

Vad är det inte att älska?! Jag är glad att kunna rapportera att stugan finns att hyra VRBO! För historien bakom hemmet och för att lära dig mer källor, läs artikeln på Coastal Living. Designer Trish Becker har kärleksfullt restaurerat två andra stugor på Harbor Island (finns också att hyra) … kolla in dem här. Ta en titt på hennes vackra smycken linje också!

Senaste turkosfynd:

Älskar turkos? Besök min shoppingblogg Alla turkos… uppdateras flera gånger under dagen! kolla upp Dekor efter färg för ännu mer färgtema shopping!

Källa

Lämna en kommentar