Chu Cottage – Tybee Island, GA


Jag är så glad att vara tillbaka på bloggen och dela dessa foton med er alla idag! Under vårsemestern flög min familj och jag till Savannah och bodde där Chu Cottage, ett helt underbart strandhus på Tybee Island designat av ingen ringare än Jane Coslick. Om du följer min blogg vet du redan att ett hem designat av Jane verkligen är min “lyckliga plats”, och detta är inget undantag! Till skillnad från många av hennes andra projekt jag har besökt är detta ett relativt nytt hem. Jag älskar bara hur Jane lade till sin signaturanvändning av färg, karaktär och charm i varje rum … prata om kul! Huset var stort (fem sovrum!) Och det fanns väldigt fina detaljer runt varje hörn – så jag kunde inte låta bli att ta många bilder för att försöka fånga magin!

Färgvalet är så lyckligt som möjligt!

Om du följer mig vidare Instagram, du kanske känner till matsalen. Fortfarande ett av mina favoritområden i hemmet. Älska dem rosa hängsmycke. Och vilket genialt drag att använda turkos zebramatta som väggkonst!

Jag älskade allt om detta tropiskt inspirerade sovrum på bottenvåningen, särskilt draperier och konstverk.

Det nyckfulla duschdraperi ger detta badrum nytt liv – perfekt för ett strandhus!

Jag är besatt av det här turkosa våningssängrummet! De handmålade skyltarna, Stray Dog Designs hängen och speglar, de vackra kuddarna … för att inte tala om min favoritfärgkombination som händer!

Våningssängen är ansluten till det här glada badrummet. Glad att se Jane älskar Target lika mycket som jag … det färgglada badtillbehör kunde inte ha varit sötare! Konstverk av Karen Fields är fantastiskt också!

Ord kan inte ens beskriva hur friskt det här rummet kändes! Favorit här: konstverk av Janes begåvade assistent Anna Lee, den fantastiska kudden och Stray Dog Designs lampor.

Det rymliga sovrummet var alla slags ljusa och glada! En sådan rolig blandning av färg, mönster och struktur.

Valarmaturen ger stor karaktär till huvudbadrummet.

Mina barn (2 och 5) älskade att sova i detta lilla våningssal i sovrummet … det var litet och mysigt och (viktigast av allt tror jag!) Nära där vi sov!

Det var synet som välkomnade dig när du kom in!

Och här är en av två vackra verandor på Chu Cottage. Havet ligger precis nere i kvarteret och du kan känna vinden!

Om du planerar en resa till Tybee Island rekommenderar jag starkt att du checkar ut Chu Cottage! (Särskilt om du har en stor grupp, eftersom den sover 14.) Hemmet är helt klart drömmande, men platsen kan inte vara bättre heller. Stranden ligger bara ett halvt kvarter bort! Inte bara det, men det är också mycket nära till restauranger och butiker. Jag ska gå tillbaka !!!

För all information om hyran och många fler bilder, gå här!

Och för mer underbara och glada hem som jag har granskat designade av Jane Coslick, gå hit. Hon är en av mina favoritpersoner att titta på Instagram också!

Få utseendet:

Älskar turkos? Besök min shoppingblogg Alla turkos… uppdateras flera gånger under dagen! kolla upp Dekor efter färg för ännu mer färgtema shopping!

Källa

Lämna en kommentar