Fairview Row | House of Turkos


Aldrig på en miljon år hade jag tänkt att ta så mycket ledighet från min blogg! Det är galet hur en liten ny bebis kan vända världen upp och ner. Om du följer mig vidare Instagram, du vet att söta Rosalie kom in i våra liv den 21 november. Jag säger till dig att det har varit en berg-och dalbana sedan dess! Att ha barn på vintern har varit värst (särskilt i Minnesota …särskild med vintern vi har haft i år!) och jag ser verkligen fram emot våren. Efter att ha sett denna vackra Raleigh, North Carolina hem i Fairview Row designad av Claudia Beck Interiors, jag kan nästan känna det!

mysig turkosgrotta

Jag blev förvånad över att lära mig detta underbara hem (fångat av fotografen Smith Hardy) är faktiskt en lägenhet; en av fjorton enheter i Fairview Row – en samling av tre nybyggda, historiskt inspirerade bostadsrätter i hjärtat av Hayes Barton-området i Five Points. Hemmen har all charm av traditionell arkitektur med det bästa av moderna finish och layouter.

mysig turkosgrotta

Interiören i detta hem är helt traditionell, men det känns lätt och ljust tack vare färgpalett med vatten, mineralgrönt och grädde som strömmar igenom.

turkos och grön matsal

Ger inte det randiga tyget på stolarna den här tidlösa matsalen ett så fräscht utseende?

elegant vardagsrum

Det formella vardagsrummet tog andan från mig!

traditionellt vardagsrum

Jag älskar hur designern införlivade husägarnas kärlek till vattnet i kustnära konstverk. Det perfekta komplementet till färgvalet!

pianorom

Bandarbetet i akterspegeln är en så vacker detalj.

elegant pulverbad

Älskar allt om detta pulverbad, speciellt Thibaut tapeten!

vitt kök
härligt turkos sovrum

Åh, jag skulle vilja vakna varje morgon i det här sovrummet målade Benjamin Moore 638 Pure Essence. De franska dörrarna hade mig på hej!

behärska dåligt

Jag kan bara föreställa mig hur väl den här vackra byggnaden smälter in i de historiska bostäderna i grannskapet. Helt underbart! Du kan läsa allt om Fairview Row och se fler bilder här! Besök Beacon Street Development för ännu mer inspirerande hem och stadsdelar!

Mitt första inlägg tillbaka skulle inte vara komplett utan några bilder av vårt nya lilla paket! Möt Rosalie Mae …

Mirabel och Wesley kunde inte älska henne mer. Det är nu tre månader (#timeflies), och de är fortfarande lika besatta av henne som dagen hon kom hem!

Så dessa tre sötsaker är anledningen till att jag inte har bloggat … jag har varit allvarligt utmattad! Nu när Rosie sover bättre på natten hoppas jag kunna skriva mer regelbundet. (Speciellt om hon får reda på att tupplur egentligen är bra!) Jag saknade verkligen att dela vackra turkosa utrymmen med er alla, för att inte tala om att hålla koll på sociala medier. Känns så bra att vara tillbaka! 🙂

Senaste turkosfynd:

Älskar turkos? Besök min shoppingblogg Alla turkos… uppdateras flera gånger under dagen! kolla upp Dekor efter färg för ännu mer färgtema shopping!

Relaterade inlägg

  • Heather Scott Home & DesignHeather Scott Home & Design
  • Massucco Warner Miller inredningMassucco Warner Miller inredning
  • Mallory Mathison + Brandon IngramMallory Mathison + Brandon Ingram
  • Kandrac & Kole inredningKandrac & Kole inredning
  • Sarah Bartholomew DesignSarah Bartholomew Design

Källa

Lämna en kommentar