Geoff Chick & Associates | House of Turkos


Jag lovar dig att jag INTE är bloggad !! Denna graviditet har precis tagit sitt pris på mig – lyckligtvis har jag bara tio veckor kvar! Kan inte vänta! Och jag kan inte vänta tills du ser Geoff Chick mästerverk jag har för dig idag. Det är lätt att se varför denna arkitekt är en av de mest respekterade längs 30A i Florida … för att inte tala om en av mina personliga favoriter! Jag har ännu inte sett ett hem som han har designat som inte har blåst bort mig. Geoff Chick arbetade med byggaren Chris Clark Construction och Atlanta-baserade inredningsarkitekter Robyn Prince och Marianne Temple (samma drömteam bakom ett av mina favorithem hela tiden här) för att skapa detta eleganta men ändå inbjudande WaterColor strandhus fyllt med otroliga arkitektoniska detaljer, fantastiskt hantverk och en luftig kuststämning som jag beundrar. Luta dig tillbaka och njut av dessa vackra bilder av fotografen Jack Gardner!


Jag älskar stänk av blått och turkos som accentuerar det övervägande neutrala hemmet.


Så många slående detaljer i vardagsrummet med öppet koncept … taket i taket är särskilt vackert!


Perfekta proportioner kombineras med vackra strukturer i gourmetköket. Ta en titt på den specialbyggda huven i rostfritt stål!


Liksom resten av hemmet är sovrummen fyllda med avslappnande naturliga och neutrala toner med inslag av blått.


Så många fantastiska specialinbyggda detaljer runt varje hörn.


Vem skulle inte älska att vara gäst i det här drömmande husvagnshuset ?!


De två master sviterna på andra våningen har vardera sin egen privata balkong. Vilken dröm!


För att inte tala om utsikten ….


… och 75 fot rund pool!

Fantastiskt, eller hur? Att se många fler otroliga projekt Geoff Chick & Associates, se till att kolla in deras Facebook sidan och följ dem vidare Instagram. Och för mer turkosfyllda projekt som jag har granskat av denna begåvade arkitekt, gå hit!

Senaste turkosfynd:

Älskar turkos? Besök min shoppingblogg Alla turkos… uppdateras flera gånger under dagen! kolla upp Dekor efter färg för ännu mer färgtema shopping!

Källa

Lämna en kommentar