När tiden går – Tybee Island, Georgia


Med en ny bebis på väg har min familj och jag försökt passa in så mycket kul som möjligt i sommar. Vårt favoritäventyr hittills har varit en resa till min lyckliga plats – Tybee Island! Naturligtvis skulle ett besök på denna konstiga lilla ö utanför Savannah inte vara komplett utan en vistelse på en strandkoja designad av bevarandefysiolog och inredningsarkitekt. Jane Coslick. Ett av hennes nyligen genomförda projekt är Eftersom tiden går– Nu en semesterbostad genom Tybee stugor när den lyckliga familjen inte använder det själva. Liksom alla Jane-projekt transporterades jag omedelbart till sidorna i Coastal Living tidningen när jag öppnade dörren. Hemmet i sig är vackert och fyllt med historisk karaktär … det byggdes 1924 och är ett av originalen Strandstugor byggd på Tybee. Det finns ingen replikering av de charmiga originaldetaljerna som de flytande 14 ′ taken, akterspegelfönster, trägolv och pärlor. Jane hedrade husets historia och gav det ett nytt nytt utseende med sin signaturanvändning av stänkande färger (inklusive massor av turkos!) På en lugnande vit bakgrund. Hon arbetade med magin hela tiden, blandade utmärkta avancerade bitar med budgetvänliga fynd och uppnådde den perfekta blandningen av gammalt och nytt. Prata om att inspirera!

Jag kämpade för att redigera antalet foton att dela med dig, så sätt dig ner och njut av turen!


Min favoritplats i hela hemmet var denna drömmande veranda (målad Albuquerque Teal 607 av Benjamin Moore). Det bästa stället för en tupplur med havsbrisen som blåser in! Nämnde jag att stugan bara ligger ett hus från stranden?!


Veranda ledde dig in i det ljusa och luftiga vardagsrummet. Min favoritartikel här var originalkonstverket målat av South Carolina-konstnären Susan Skelley. Ovanför hittade blommakonst Jane Coslick på HomeGoods.


Landskapets färger från Brygge 1 kunde inte ha varit mer perfekt.


Matsalen var ett annat favoritområde … vad finns det inte att älska med de ursprungliga fönstren, matbordet och stolarna och den helt underbara turkos Ro Sham Beaux kristallkrona !!


Jag älskade absolut detta konstverk av den begåvade konstnären i Georgien Elaine Burge, för att inte tala om Stray Dog Designs spegel nedan.


De färgglada Lulie Wallace tallrikarna och serveringsbitar från Antropologi var den första husägaren som köpte huset och var utgångspunkten för Jane Coslicks designplan. Inte bara fantastiskt, överraskande är de gjorda av melamin och perfekta för ett strandhus. (Tyvärr är de inte längre tillgängliga, men jag hittade några ebay.)


Köket tog mig tillbaka till min barndom och hela tiden tillbringade jag i mina farföräldrars hundra år gamla bondgård. Barnen älskade att äta på den stora ön!


En sådan fin blandning av färger, texturer och mönster i sovrummet. I ett snyggt budgetvänligt drag hade Jane konstverket över sängen gjord av en duschdraperi!


jag skulle ta Vallmo och Fritz täcke i mitt hus. Och märka den gamla akterspegeln på fönstret … så trevligt!


Dubbelrum med queen size-säng hade några vackra strandelement. Älskar turkos flätat huvudgavel!


Jag har aldrig sett en sådan hög trappa – den visar verkligen hur högt taket är.


Hur söt är den lilla påminnelsen “titta på huvudet” …


… och dessa turkosa silhuetter av familjens småbarn och valpar från Le Papier Studio!


Det färgglada TV-rummet på övervåningen låg precis uppe i min gränd. De Antropologi matta, nyckfulla konstverk och mönstrade kuddar kunde bara toppas av utsikten över havet i fjärran! Jag älskar hur Jane införlivade barnkonst i sin design.


För en rolig plats att spela spel, tack Stray Dog Designs! Dessa avföringar är fantastiska!


Vilket barn älskar inte en våningssäng ?! Varje kaj hade sin egen strömbrytare och sitt uttag. De palmmattor är fantastisk också!


Älskar du inte de gamla trägolven på allvar? Det antika sänggaveln och påslakan är också vackra.


Mina barn älskade att bada i det här ursprungliga klofotbadet. (Jag älskade det söta duschdraperi och matta från Target!)

Går tillbaka ner till ingången bredvid köket …


Älskar det här söta skylten som skapats av en av husägarnas barn.


Och det tropiska konstverket från Hilton Head Island, SC-baserad konstnär Karley Kiker tillsammans med det unika kristallkrona!


Eftersom tiden går är omgiven av breda turkosa verandor på tre sidor (inklusive den största veranda jag någonsin har sett!)


Så mycket utrymme att läsa, koppla av eller äta. Vi kunde inte få nog av bordtennisbordet och högtalarsystemet utomhus!

Lita på mig att jag aldrig ville åka! Om du funderar på att besöka Tybee Island (gör det!), Rekommenderar jag starkt att kolla in det Eftersom tiden går. För hyresinformation och fler bilder, besök bara Tybee stugor. Och för ännu mer ögongodis och inspiration, se till att följa med Eftersom tiden går och Jane Coslick på Instagram. Janes blogg är en av mina favoriter också!

För fler Jane Coslick-stugor som jag har nämnt, gå hit!

Få utseendet

Älskar turkos? Besök min shoppingblogg Alla turkos… uppdateras flera gånger under dagen! kolla upp Dekor efter färg för ännu mer färgtema shopping!

Källa

Lämna en kommentar