Tracey Rapisardi Design House of Turkos


När jag först började blogga 2007 var jag en av de allra första designers jag blev kär i Tracey Rapisardi. Om du är ett fan av kuststuga, garanterar jag att du har dreglat över hennes arbete många gånger! (Turkosälskare kommer utan tvekan att komma ihåg det här underbara poolhuset!) Jag älskar hennes signatur, ljusa, luftiga stil: gott om rena vita accenter med strandiga pastellfärger, lager av fräscha, roliga mönster, för att inte tala om en skicklig blandning av gammalt och nytt.

Jag var väldigt glad att höra att Tracey Rapisardi kommer ut med sin första bok, Endast vid havetsom täcker all charm av att leva vid havet. (Lär dig hur du vinner en kopia nedan!) Inte bara designade hon alla rum i boken, men hon stylade och fotograferade dem också! Och vilken dröm de är … * suck *

Mysigt och bekvämt, ett stänk av färg och enkla nickar till stranden. Jag ser fram emot att se mer!

De vackra bilderna ovan är alla från hennes nya bok, men jag tyckte att det skulle vara kul att se tillbaka på några av mina favoritdesigner från Tracey. Jag vet att många av er kommer ihåg designarens tidigare hem i Scarborough, Maine. (Hon bor nu i soliga Sarasota, Florida.) Jag älskar bara den ljusa, luftiga atmosfären och pastellfärgerna genom dessa inspirerande områden nedan fångade av Kindra Clineff och stylad av Tracey Rapisardi. Se mitt inlägg här för ännu fler bilder av hemmet.

Därefter måste jag besöka en av mina favoriter hela tiden … Coastal Living Idea Cottage 2008 i Scarborough, Maine designad av Tracey Rapisardi och fotograferad av Jean Allsopp. (Se mitt inlägg med fler bilder här.)

Hur fantastisk är utsikten?! Älskar taket för målad Seaside Retreat Summer Sorbet (SR1011) av Valspar.

Det spa-liknande badrummet är målat Martha Stewart Araucana Blue MS313.

Vilket kul att ha ett hantverksrum! Denna är målad Seaside Retreat Summer Sorbet SR1011 av Valspar.

Nästa är några bilder som jag ännu inte har delat här, men absolut älskar. Ingen gör turkos och rosa bättre än Tracey!

Slutligen kan jag inte glömma att ta med det underbara hem i Florida som Tracey designade för sin dotter Mandi. Jag delar bara några bilder av det, men se till att kolla in hela turnén med ännu mer fantastiska bilder av Tracey Rapisardi här!

Tja, där har du det … Jag är säker på att du kan se varför denna designer är en av mina favoriter! Om det finns något ovan som fångar ögat, är chansen att det är tillgängligt genom Tracey Rapisardi Design– kontakta dem för mer info. Och om du har turen att vara i Sarasota-området, besök en dotter Mandis söta butik Sommar + företag ser ut som ett måste. Deras webbutik Söt sommar har också några vackra saker!

Kom ihåg att kolla in alla saker Endast vid havet eller köp den här!

Ge bort

Helt enkelt vid havet

För att fira släppet av Endast vid havet, Ger Tracey generöst en signerad kopia till en av mina läsare! För att komma in, lämna bara en kommentar nedan och låt mig veta vilken plats ovanför som är din favorit. Jag väljer slumpmässigt vinnaren nästa onsdag 3/27. Lycka till!

Senaste turkosfynd:

Älskar turkos? Besök min shoppingblogg Alla turkos… uppdateras flera gånger under dagen! kolla upp Dekor efter färg för ännu mer färgtema shopping!Källa

Lämna en kommentar